Pravila

Propisi web lokacija reviewbestbrokers.com sadrže informacije o politici privatnosti, uslovima web lokacije i same propise

Reviewbestbrokers.com rezervi:

1. Svi zadovoljni komentari na blogu, objavljuju korisnici na njihovoj vlastitoj odgovornosti i postaju javne poruke-sa svim pravnim posljedicama.

2. Mi zadržavamo pravo na brisanje komentara:

 • komentari koji nemaju nikakve veze s pohvalom člankom (nisu vezani za predmet/sadržaj članka).
 • vulgarni, bestidan, uvredljiv sadržaj-bez obzira na oblik publikacije (tekst, grafički zvuk), također u obliku skraćenica (nepotpuna upotreba riječi, npr. d… je također vulgaran).
 • sadržaj koji ne poštuje primjenjivi zakon u Republici Poljskoj.
 • bilo kakva kampanja (politička, društvena ili reklamna) bez odobrenja administratora odbora.
 • “spam”-odnosno Prekomerna količina nepotrebnih informacija (npr. kopija komentara koji je prethodno poslan).
 • Avatari koji krše zakon ili pristojnost.
 • nečitljivi komentari, tj. koji sadrže toliko mnogo pravopisa ili grešaka da se značenje govora ne može pročitati, piše samo u velikim slovima, ili su posebni likovi zlostavljani u svom sadržaju (nova linija, razmak, oznaka uzvika, itd.).
 • lični podaci (ime, prezime) nejavnih lica po pitanju trećih strana (lica koja nisu obuhvaæeni člankom)
 • privatne: imejl adrese, adrese, brojevi telefona, gadu-gadu brojevi, itd.
 • veze i preporuke za sadržaj postavljen na drugim Jasiel portale.
 • komentari o radu, pitanja uredniku portala ili umjerenosti (molimo šaljite pitanja i komentare putem kontaktne forme)

3. Pored toga, Podsjeæamo vas da ne trebate objaviti komentare:

 • promoviše alkohol (umetnost. 2 (1) da se radi o odgoju u trezvenosti i Kontraglumom alkoholizmu 26.1982)
 • promoviranje narkotika, droge (član 1-člana akta o ovisnosti o borbi protiv droge 24. aprila 1997)
 • uvredljivi javni brojevi (član 23 civilnog koda)
 • s informacijama koje sadrže nedokazane navode protiv drugih (član 23 civilnog koda)

5. Mi zadržavamo pravo da modifikujemo unose koji krše odredbe tih propisa.
6. Web lokacija zadržava pravo na brisanje ili skrivanje poruka na osnovu pouzdanih poruka u skladu s umjetnošću. 14 od akta o odredbi elektronskih usluga.
7. Web lokacija zadržava pravo da mijenja odredbe propisa u bilo koje vrijeme. Amandman o odredbama propisa dolazi na snagu na njegovom publikaciji.
8. Sav sadržaj na lokaciji možda sadrži veze za pripadničke programe iz kojih bi profit mogao biti proračunat za autora reviewbestbrokers.com web stranice.
9. Web lokacija https://reviewbestbrokers.com može promovirati razne kompanije i finansijske institucije iz kojih ona može skupljati ili zaraditi za profit.
Informacije o informacijama postavljene na reviewbestbrokers.com

Kada se investira u forex, kriptovalute, CFDs binarne opcije ili drugi finansijski instrumenti ne zasnivam nikakvu odluku o investiciji na informacijama postavljene na reviewbestbrokers.com. Nismo licencirani ili registrovani savjetnici ili savjetnici. Također nismo registrirani kao broker ili diler na temelju razmjene i sigurnosnog komiteta ili drugog regulatornog tijela. Kreatori ove lokacije nemaju dozvole i kvalifikacije za savjete o investicijama. Tretiraj informacije na ovoj lokaciji kao oglas ili korišten za obrazovne svrhe. Lokacija je stvorena kao informaciona stranica, veze na ovoj lokaciji vode direktno na brokere. Prije nego što počnete ulagati, pročitajte upozorenje o riziku na sajtu za nekretnine. Rangiranje je stvoreno od strane reviewbestbrokers.com i samo je mišljenje i isključivo za reviewbestbrokers.com. Svi koji žele investirati u obveznice, opcije ili binarne opcije to rade na svoj vlastiti rizik. Reviewbestbrokers.com web lokacija nije odgovorna za gubitke koje je rezultiralo zbog toga što je investitor izgubio svoj novac. Ulaganje i trgovanje su špekulativne i rizične aktivnosti. Svako može izgubiti sve ili većinu vrijednosti svog računa i ne bi se trebao angažirati u takvim aktivnostima bez traženja kvalificiranog savjetnika. Web lokacija savjetuje da ne rizikujemo kapital koji korisnici ne mogu priuštiti da izgube. Portal nije odgovoran za odluke koje su napravile njegovi korisnici. Materijali na stranicama portala ne predstavljaju ponudu i nisu preporuke u okviru značenja akta o trgovini u finansijskim instrumentima. Sadržaj lokacije je vlasništvo reviewbestbrokers.com, distribucije, objavljivanja ili upotrebe ovog sadržaja je zabranjeno. Reviewbestbrokers.com web lokacija u slučaju kršenja tih odredbi zadržava pravo na ubrizgavanje pravosudnih postupaka.

Politika privatnosti web lokacije reviewbestbrokers.com

1. Opće informacije.

1. Naziv web lokacije: reviewbestbrokers.com

2. Ta web lokacija izvodi funkcije dobivanja informacija o korisnicima i njihovo ponašanje na sljedeći način:

A. Kroz informacije dobrovoljno uneseni u formulare.
B. Tako što ćete sačuvati fajlove kolačića na kraju uređaja.
C. Sakupljanjem dnevnika web servera od strane operatera za domaćice
2. Informacije o formularima.

1. Web lokacija skuplja informacije koje je dobrovoljno dao korisnik.

2. Web lokacija također može sačuvati informacije o parametrima za povezivanje (vrijeme, IP adresa)

3. Podaci u formularu nisu objavljeni na trećim stranama osim na pristanak korisnika.

4. Podaci koji se pružaju u obliku mogu predstavljati skup potencijalnih mušterija, registriranih od strane operatera web lokacije u registru koji je održao Generalni Inspektor za zaštitu ličnih podataka.

5. Podaci koji se pružaju u formularu obrađuju se za svrhu rezultirajući od funkcije specifične forme, npr. u cilju procesuiranja zahtjeva usluga ili poslovnog kontakta.

6. Podaci koji se pružaju u formularima mogu se obezbijediti subjekte tehnički obavljanju nekih usluga, ona se tiče odredbe informacija o vlasniku registriranog domena na subjekte koji su operateri internet domena (primarno naučni i akademski kompjuterska mreža jbr-NASK), web stranice za plaćanje usluga ili druga entiteta s kojima operater na internetu sarađuje u ovom polju.

3. Informacije o kolačima.

1. Web stranica koristi kolačiće.

2. Datoteke kolačića (takozvani “kolačići”) su to podaci, posebno tekstualni fajlovi, koji su pohranjeni na kraju uređaja korisnika web lokacije i namijenjeni su za korištenje stranica web lokacije. Kolačići obično sadrže naziv web lokacije iz koje potiču, njihovo skladište vremena na kraju uređaja i jedinstveni broj.

3. Taj entitet stavlja kolačiće na krajnji uređaj korisnika web lokacije i pristupa njima je operater na web stranici.

4. Kolačići se koriste za sljedeće svrhe: a. Kreiranje statistike koje pomažu da shvate kako korisnici web lokacija koriste web lokacije, što omogućava unaprjeđivanje njihove strukture i sadržaja; B. održavanje sesije korisničkog web lokacija (nakon prijave), zahvaljujući kojoj korisnik ne mora ponovo unijeti prijavu i lozinku na svakoj podstranici web lokacije; C. određivanje korisničkog profila u cilju prikazivanja skromne materijale u marketingnim mrežama, posebno Google Network.

5. Web lokacija koristi dvije osnovne vrste kolačića: “sesija” kolacice i “uporni” kolačići. Kolačići sesije su privremeni fajlovi koji su pohranjeni na kraju uređaja korisnika dok se ne prijave, napuštaju web lokaciju ili isključite softver (web preglednik). Uporni kolačići su pohranjeni u korisničkom uređaju za vrijeme navedenih u parametre kolačića ili dok ih korisnik ne izbriše.

6. Softver za pretraživanje web lokacija (web preglednik) obično se omogućava da pohranuje kolačiće na okončanju korisničkih uređaja. Korisnici web lokacije mogu promijeniti postavke u tom pogledu. Web preglednik vam dozvoljava da izbrišete kolačiće. Također je moguće automatski blokirati kolačiće. Detaljna informacija o ovoj temi se pruža u pomoć ili dokumentaciji web preglednika.

7. Ograničenja na korištenje kolačića mogu utjecati na neke od funkcionalnosti dostupnih na web lokaciji.

8. Kolačići postavljeni na kraju uređaja korisnika web stranice mogu se koristiti i oglašivači i partneri koji sarađuju s operaterom internet stranice.

9. Preporučujemo čitanje politike privatnosti ovih kompanija da nauče pravila korištenja kolačića korišteno u statistikama: Google analitika politika privatnosti

10. Kolačiće se mogu koristiti oglašavanjem, posebno Google Network, za prikazivanje oglasa skromne na način na koji korisnik koristi web lokaciju. Za tu svrhu, oni mogu sačuvati informacije o navigacijskom putu korisnika ili vrijeme potrošeno na jednu stranicu. 11. U pogledu informacija o preference korisnika prikupljenih od Googleove reklamne mreže, korisnik može vidjeti i uređivati informacije dobijene od kolačića koristeći alatku: https://www.google.com/ads/preferences/

4. Zapisi servera.

1. Informacije o nekom korisničkom ponašanju su podložne prijavnim omotu servera. Ovi podaci se koriste samo da bi se obezbijedili web lokacija i osiguravali najefikasniji servis koji pruža usluge domaćinih usluga. 2. Pretraživane resurse identificirani su URL adrese. Pored toga, sljedeći može biti predmet registracije:
A. vrijeme potvrde o istrazi,
B. Vrijeme je da pošalješ odgovor.
C. ime stanice za klijente, koju je sproveo HTTP protokol.
D. informacije o greškama koje su se desile tokom provedbe HTTP transakcije, e. URL adresa stranice prethodno posjećene od strane korisnika (referer veza)-ako je web lokacija unesena kroz vezu,
F. informacije o korisničkom pregledniku g. Informacije o IP adresi.
3. Iznad podataka nije povezano sa specifičnim pregledima lokacije.

4. Iznad podataka se koristi samo za upravu servera.

5. Pristup podacima.

1. Podaci će biti dostupni vanjskim entitetima samo u granicama dozvoljenog zakonom.
2. Podaci o identifikaciji prirodne osobe su onesposobljeni na portalu.
3. Operater bi mogao biti potreban za pružanje informacija prikupljenih od strane web lokacije za Autorizacijske tijela na osnovu zakonskih zahtjeva u mjeri koja rezultira od zahtjeva.
6. Upravni fajlovi kolačića-kako da daju i povuku pristanak u praksi? 1. Ako korisnik ne želi primati kolačiće, može promijeniti postavljanja preglednika. Mi zadržavamo te kolačiće neophodne za procese provjere vjerodostojnosti, sigurnost, održavanje korisničkih preference može otežati, a u ekstremnim slučajevima mogu spriječiti korištenje web lokacija 2. Da upravljate postavkama kolačića, odaberite web preglednik/sistem sa spiska ispod i Slijedite instrukcije: a. Internet Explorer b. Hrom c. Safari d. Firefox e. Opera f. Android g. Safari (iOS) h. Windows telefon ja. Blackberry

u 1. O reviewbestbrokers.com blogu i prikupljanju podataka
Reviewbestbrokers.com blog je kolekcija informacija i sadržaja vezanih za razne vrste finansijskih instrumenata ili derivata. Blog ne sakuplja i ne obrađuje lične podatke o tome šta želimo da vam obavestimo

2 opće odredbe

Naš blog ne sakuplja ili sakuplja lične podatke.

Za tumačenje uslova, koristi se glopis propisa ili opisan u politici privatnosti (ako to rezultira direktno iz opisa).
U svrhu boljeg prijema politike privatnosti, termin “korisnik” zamijenjen je uslovima “vi”, “administratoru”-“mi”. Termin “GDPR” znači regulaciju (EU) 2016/679 Evropskog parlamenta i Vijeća 27. aprila 2016 na zaštitu pojedinaca u odnosu na obradu ličnih podataka i na slobodu kretanja takvih podataka, te za ukidanje direktive 95/46/EK.
Poštujemo pravo na privatnost i brigu za sigurnost podataka. Podaci koji se pružaju u komentarima na stranici ne sadrže nikakve podatke osim “sadržaja komentara” i potpisa “koji mogu sadržavati bilo kakvu traku karaktera. Mi ne štedimo ili skupljamo vašu IP adresu prilikom slanja unosa. Svi podaci tretirani kao povjerljivi i nisu vidljivi sa neovlaštenim osobama.
3. Ne obrađujemo vaše podatke zašto?

Ako ste korisnik pretraživali naš blog, morate znati da je server na kojem reviewbestbrokers.com je smješten na serveru koji prikuplja vrlo male informacije koje bi vas identifikovali kao osobu. Sakupljate i sakupljate samo podatke koji omogućavaju zaštitu našeg servera i podataka sadržane na njemu. Trebamo ove podatke da se zaštitimo od napada i hakerske servere.

Pravna osnova za obradu vaših ličnih podataka je stoga umjetnost. šest klauzula 1 lit. B. GDPR (procesiranje je neophodno za obavljanje ugovora na koji je subjekt podataka stranka, ili da poduzme mjere na zahtjev subjekte podataka prije zaključenja ugovora) i umjetnosti. 6. paragraf 1 upaljen. C. GDPR (procesiranje je neophodno da se ispuni pravna obaveza na administratoru).
Pored toga, pravna osnova za nas da obradimo vaše lične podatke je umetnost. šest klauzula 1 lit. F. GDPR (procesiranje je neophodno za svrhe rezultirajući od legitimnih interesa koje progoni administrator ili treæa strana, osim situacija gdje su interesi ili temeljna prava i slobode podatkovne teme, koje zahtevaju zaštitu ličnih podataka, prevladati ove interese), posebno ako je predmet podataka dijete). Ovaj legitiman interes je naša sposobnost da dokažemo u slučaju spora sa vama sadržajem ugovora između nas i da smo ga propisno izveli.

u 4. Pravo na Brisanje podataka (“pravo na zaboravljene”) brisanje, uređivanje podataka

Do mjere i svrhe u skladu sa pristankom koji ste izrazili, ako ste dodali komentar putem odgovarajućih oblika, ne može biti izbrisan jer mi ne identificiramo ljude koji ga dodaju. Komentar se može ili ne može dodati ili ukloniti. Prihvatanje komentara ostaje sa administratorom, zbog nedostatka veza između ličnih podataka i podataka koji bi mogli povezati taj komentar s vama, koja vrsta osobe nije moguća, jer mi ne štedimo lične podatke na web lokaciji.

Odgovaramo na sve informacije e-mailom. Imejl: [email protected]

Mi zadržavamo pravo da procesuiramo sve podatke nakon okončanja sporazuma ili povlačenja pristanka samo do mjere da moramo tražiti bilo kakve tvrdnje pred sudom ili ako nacionalni ili propisi EU ili međunarodni zakon obavezuju nas da zadržimo podatke.
Provajder usluga ima pravo dijeliti korisničke podatke i druge podatke s entitetima koji su ovlašteni pod primjenom zakona (npr. vlasti). Provajder usluga ne dijeli lične podatke sa subjekata osim onih koji su ovlašteni pod primjenom zakona. Uveli smo kontrolu pristupa, tako da minimizujemo učinke bilo kakvog sigurnosnog kršenja ličnih podataka obrađuju samo osobe koje su odobrene od strane nas ili procesore sa kojima blisko radimo.

5. Kome ćemo otkriti vaše lične podatke
Mi objelodanimo sve lične podatke o mjeri koju su zahtijevali tijela javne uprave odobrene od strane zakona (npr. poreski organi).

6. Koliko dugo ćemo obraditi vaše lične podatke
Kao osoba koja pretraživala blog, molim vas budite svjesni da nijedan od vaših ličnih podataka nije sačuvan ili procesuiran od nas, ali podaci vezani za aktivnost vaše posjete našem blogu, koji nisu lični podaci i ne dozvoljava vam da budete identificirani kao osoba , se skuplja od strane servera koliko dugo će reviewbestbrokers.com postojati.

Administrator ove web stranice čini sve napore da osigura da sadržaj koji je na njemu sadrži potpuno ispravan, imajući u vidu da neki sadržaj može biti preveden sa jezika koji nije jezik web stranice, bilo kakve netočnosti ili nepravilnosti mogu nastati prijevodom.
CFD-ovi su složeni instrumenti i s velikim rizikom da brzo izgube novac zbog utjecaja. 65% do 89% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-om. Razmislite da li razumijete kako rade CFD-ovi i da li možete da priuštite visok rizik gubitka novca. Ne ulažite novac koji ne možete da priuštite da izgubite.
Mnogo računa na malo investitora gubi novac prilikom trgovanja CFD-om, binarnim opcijama, Forexom i financijskim derivatima. Razmislite da li razumijete kako djeluju CFD, Forex i financijski derivati i možete li priuštiti visoki rizik gubitka novca.
Podaci na web stranici ne smiju se smatrati preporukama o financijskim instrumentima ili izdavateljima u skladu sa Zakonom od 29. srpnja 2005. o informacijama koje čine preporuke financijskih instrumenata. Sve informacije na web mjestu su samo u informativne svrhe. Tretirajte podatke na ovoj web stranici kao reklame ili ih koristite u obrazovne i informativne svrhe. Pogledajte upozorenje o riziku na web mjestu brokera. Pročitajte propise naše web stranice.